Érdeklődés

Név:
E-mail:
Telefon:
Üzenet:
Az INVENT-WELDING Kft. 1989-ben, a rendszerváltást követő első nagy cégalapítási hullámban alakult meg, a német ITH Frankfurt befektetői csoport és magyar magánszemélyek tulajdonosi részvételével. Mára a cég 100%-os magyar magántulajdonba került, de tevékenységi köre változatlan maradt.
Az INVENT-WELDING - hivatalos magyarországi forgalmazóként és akkreditált márkaszervizként - kizárólagosan a finn KEMPPI hegesztő-berendezések értékesítésével és javításával foglalkozik.

Tízmillió forintos állandó alkatrészraktárunknak köszönhetően a fogyó-kopó alkatrészek majd teljes választékát azonnal tudjuk pótolni, de a javításra váró gépek szervizidejét is a lehető legrövidebbre csökkentjük.

Elsődleges feladatunknak és célunknak tekintjük azt, hogy Vevőink mindig elégedettek legyenek az általunk forgalmazott gépekkel és cégünk egyéb szolgáltatásaival is. Ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk a partneri kapcsolatok folyamatos ápolására, a Vevőkkel való mindennapos érintkezésre.

Az INVENT-WELDING annak idején nem véletlenül választotta éppen a KEMPPI hegesztőgépeinek forgalmazását!
Akkori döntésünk mögött gondos megfontolás és átgondoltság húzódik meg, amelynek alapvető értékei és indokai máig helytállóak. Így például figyelembe vettük azt, hogy a több mint fél évszázados múltra visszatekintő KEMPPI nevéhez fűződik a világ első hegesztő-inverterének kifejlesztése, és termékeinek minőségét fémjelzi az a tény is, hogy a hegesztőgépgyártók közül a világon elsőnek a finn gyártómű kapta meg az ISO minősítést.

Az INVENT-WELDING arra törekszik, hogy Vevői mindig az adott hegesztési feladathoz leginkább megfelelő géphez juthassanak hozzá, a lehető legoptimálisabb kiépítettségben és a számukra legkedvezőbb finanszírozási konstrukció mellett.

A kereskedelmi- és szerviztevékenységen túl műszaki-technológiai tanácsadással, érintésvédelmi méréssel, illetve validálással is készséggel állunk Partnereink rendelkezésére.