Kempact 253A (használt)
Ár: 590 000  Ft

Minarc EVO 150 (használt)
Ár: 200 000  Ft


Kemppi - The Joy of Welding
HEAD
Kulcs-Soft - Ügyviteli szoftverek

Legfrissebb hírek

 2015. 10. 28 
Megújult a kemppi.hu

Tisztelt Látógatóink!

Mint minden jó egyszer ez is elmúlik. Weboldalunk felett egy kicsit eljárt az idő, így megújultunk.

Régi oldalunk ezek után is elérhető marad, de már nem frissítjük. Frissebb hírekért és az újdonságokért, illetve a korábbinál bővebb információkért érdemes meglátogatni a kemppi.hu-t!

Kérem tekintse meg új oldalunkat itt !

 2015. 04. 26 
Készüljön fel élete legjobb hegesztési teljesítményére! - Megjelent a Kemppi FastMIG X hegesztőgép család!

A Kemppi új, FastMig X típusú, professzionális hegesztőgép családja lesz sikerének a kulcsa, amikor professzionális hegesztőberendezésre van szüksége. Az általános és speciális hegesztési feladatok megoldásához a rugalmas hegesztési paraméter állítási lehetőségei és a hegesztő szoftveres tudása biztosítja az állandó és kiváló hegesztési teljesítményt, folyamatosan változó munkakörülmények esetén is.

A Wise hegesztő szoftverek által felügyelt hegesztőív karakterisztika biztosítja a hegesztés könnyedségét, hatékonyságát és termelékenységét.

A WiseRoot+ lehetőség verhetetlen, gyöktámasz nélküli gyökhegesztésre ad lehetőséget, messze a legjobb választási lehetőséget kínálva a hegesztési piacon, a hegesztés sebességét, a hegesztőív stabilitását és a MatchChannel szoftverrel történő, hegesztés közbeni paraméter állítási lehetőséget tekintve.

A WiseFusion hegesztő szoftver biztosította precíz és pontos hegesztőív, a nehezen hozzáférhető helyek hegesztésénél is megoldja a hegesztési paraméterek pontos összehangolását, minden esetben garantálva a minőségi munkát.

 2015. 04. 26 
Új Kemppi termék katalógus 2015

Megjelent a Kemppi legújabb termékkatalógusa.

 2014. 10. 23 
Új pályázat kapacitás bővítésre - Kemppi gépekre az Invent Weldingtől - Mikro-,kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

Megjelentek a 2014-2020-as fejlesztési időszak első pályázati felhívásai!

A „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázati lehetőség vissza nem térítendő támogatást nyújt hazai mikro-, kis-, és középvállalkozások számára, melyek magas feldolgozottságú, végfogyasztásra szánt termékeket állítanak elő.

A beruházás keretében lehetőség nyílik eszköz- és géppark fejlesztésre, valamint komplex beruházásokra, fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására.

A TEAOR listában szerepel olyan tevékenység amire partnereink pályázhatnak Kemppi gépek vásárlásával is!


(A pályázat Budapesten és Pest megyében nem elérhető!)

Amennyiben az alábbi táblázatban, illetve a mellékletekben szereplő, feltételeknek megfelel, új Kemppi gépekre van szüksége és szeretne pályázni, ne felejtsen el ajánlatot kérni tőlünk!
Termékajánló
Kemppi
ST7 kocsi

Kemppi
Master MLS MEX kezelőpanel

Kemppi
MinarcMIG EVO 200

Kemppi
MasterTIG MLS AC/DC ACX kezelőpanel

Kemppi
MMT hegesztőpisztolyok

Kemppi
PM 502 kocsi