Legfrissebb hírek

 2015. 10. 28 
Megújult a kemppi.hu

Tisztelt Látógatóink!

Mint minden jó egyszer ez is elmúlik. Weboldalunk felett egy kicsit eljárt az idő, így megújultunk.

Régi oldalunk ezek után is elérhető marad, de már nem frissítjük. Frissebb hírekért és az újdonságokért, illetve a korábbinál bővebb információkért érdemes meglátogatni a kemppi.hu-t!

Kérem tekintse meg új oldalunkat itt !

 2015. 04. 26 
Készüljön fel élete legjobb hegesztési teljesítményére! - Megjelent a Kemppi FastMIG X hegesztőgép család!

A Kemppi új, FastMig X típusú, professzionális hegesztőgép családja lesz sikerének a kulcsa, amikor professzionális hegesztőberendezésre van szüksége. Az általános és speciális hegesztési feladatok megoldásához a rugalmas hegesztési paraméter állítási lehetőségei és a hegesztő szoftveres tudása biztosítja az állandó és kiváló hegesztési teljesítményt, folyamatosan változó munkakörülmények esetén is.

A Wise hegesztő szoftverek által felügyelt hegesztőív karakterisztika biztosítja a hegesztés könnyedségét, hatékonyságát és termelékenységét.

A WiseRoot+ lehetőség verhetetlen, gyöktámasz nélküli gyökhegesztésre ad lehetőséget, messze a legjobb választási lehetőséget kínálva a hegesztési piacon, a hegesztés sebességét, a hegesztőív stabilitását és a MatchChannel szoftverrel történő, hegesztés közbeni paraméter állítási lehetőséget tekintve.

A WiseFusion hegesztő szoftver biztosította precíz és pontos hegesztőív, a nehezen hozzáférhető helyek hegesztésénél is megoldja a hegesztési paraméterek pontos összehangolását, minden esetben garantálva a minőségi munkát.

 2015. 04. 26 
Új Kemppi termék katalógus 2015

Megjelent a Kemppi legújabb termékkatalógusa.

 2014. 10. 08 
Újra itt van a "kicsi" ÓRIÁS! - Bevezető áron az új Minarc EVO 180

A Kemppi és az Invent Welding bemutatja az új Minarc EVO 180 egyfázisú, hordozható, bevonatelektródás hegesztőgépét.

 2014. 09. 25 
Kemppi nyereményjáték - Me and my best weld

Akar nyerni egy Minarc EVO 150-es hegesztősgépet vagy egy ORIS TT1 Williams órát vagy egy Williams F1 Kemppi hegesztőpajzsot?

 2014. 09. 03 
Megjelent a Kemppi ProNews legújabb száma!

A hagyományokhoz méltóan, megjelent a Kemppi Pronews 2014-es legújabb száma a szokásos érdekes írásokkal, gépismertetéssel, fejlesztésekkel.


Kérem fogadja szeretettel tőlünk és lapozgassa az újságot itt!

Figyelje további híreinket, mert az újságban szereplő új termékekről az elkövetkezendőkben fogjuk tájékoztatni Önöket!

 2014. 03. 31 
ArcInfo - a hegesztési adatok elemzésének nélkülözhetetlen eszköze - Márkafüggetlen adatelemző rendszer a Kemppi-től

Nélkülözhetetlen hegesztési adatelemző eszköz hegesztőműhelyek és hegesztő képző intézmények számára.

 2014. 02. 17 
Kreatív és költséghatékony megoldás az EN 1090 szabványhoz

2014. július 1-jétől  minden hegesztett tartó szerkezetet gyártónak kötelezően alkalmaznia kell  az EN 1090 szabványt és a CE jelzést.


Ezek az új követelmények számos újabb és járulékos erőfeszítést igényelnek valamennyi a fémszerkezeti iparban tevékenykedő vállalattól, mivel az új szabvány bevezetése és alkalmazása jelentős anyagi, és időráfordítást igényel, amit személyzetük képzésére és speciális gyakorlati minősítő oktatásra kell fordítaniuk.

A Kemppi - mint a világ első ISO 3834-2 minősítéssel rendelkező hegesztőgépgyártója -praktikus és költséghatékony segítséget tud nyújtani a fenti probléma praktikus megoldására azzal, hogy a 1090-es szabvány kritériumainak megfelelő, a német TÜV által is bevizsgált, az alapvető hegesztési kötésekre vonatkozó – hegesztőgép típustól független - hegesztési utasításokat (WPS-eket) bocsát az Önök rendelkezésére.

 2013. 11. 25 
Új hordozható MMA áramforrás - Master S 400/ 500 - ERŐS, de hordozható!

A Master S 400/500 áramforrás könnyű és kompakt. Kialakításánál fogva egyszerű a berendezés mozgatása akár belső műhelykörülmények között, akár műhelyen kívüli hegesztési feladatoknál. Az új áramforrást úgy tervezték, hogy alkalmas legyen generátoros táplálásra illetve hosszú hegesztőkábelekkel való használatra egyaránt.

 2013. 11. 25 
Új generációs ipari MIG/MAG ívhegesztőgép - FastMig M sorozat az "igásló"

A KEMPPI FastMig típusú, inverteres, MIG/MAG hegesztőgép családja - amelynek korábbi típusai a közepes méretű szerkezetgyártó cégeknél és a nehéziparban már több éve kitűnően teljesítenek – gyorsan kivívta a hegesztő szakemberek elismerését és megbecsülését, köszönhetően a moduláris felépítésnek, a magas minőségi igényeket is kielégítő hegesztési teljesítménynek, számos variánst felvonultató összeállítási lehetőségének, illetve a maximális energiahatékonyságának.

Új Kemppi termék katalógus 2015

Megjelent a Kemppi legújabb termékkatalógusa.

A Kemppi 2015-ös teljes termékválasztékát tartalmazó, letölthető katalógus.

Az oldalakon megtalálhatóak a Kemppi legújabb fejlesztései pl. a FastMig X sorozat gépei.
Töltse le a katalógust pdf formátumban vagy lapozgassa itt!